Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Παραμένουν οι πέντε απουσίες για τους Θεσσαλονικείς

Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Παραμένουν οι πέντε απουσίες για τους Θεσσαλονικείς

Μετ’ εμποδίων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague.

Οι Μπρούνο Γκάμα, Ντανιέλ Μαντσίνι και Φαμπιάνο δεν μπόρεσαν να προπονηθούν κανονικά ούτε την Πέμπτη (30/9) κι είναι αμφίβολοι για το σαββατιάτικο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις τους μαζί με τους Ιτούρμπε και Μπερτόγλιο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και μένει να φανεί αν ο Άκης Μάντζιος θα τους έχει διαθέσιμους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/10, 20:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ριζούπολης.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής) με τους Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Μαντσίνι και Φαμπιάνο να κάνουν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις