Αθλητικά

Άρης: Εγκρίθηκε από την ΕΕΑ η αλλαγή ιδιοκτησίας της ΚΑΕ και η εποχή Ρίτσαρντ Σιάο

Ιστορική ημέρα για την ΚΑΕ Άρης, που -ιδιοκτησιακά- αλλάζει “σελίδα”

Νέα εποχή στην ΚΑΕ Άρης, με νέο διοικητικό καθεστώς. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) ενέκρινε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας μπάσκετ των “κίτρινων” σε εταιρεία συμφερόντων του Ρίτσαρντ Σιάο, γεγονός που καθιστά επίσημα τον τελευταίο επικεφαλής της ΚΑΕ Άρης.

Ο όμιλος Black & Yellow Holdings Limited απέκτησε το 90% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Ρίτσαρντ Σιάο (ο ΑΣ Άρης το υπόλοιπο 10%).

Ο 24χρονος Ασιάτης εκατομμυριούχος κατέχει πλέον και τυπικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Θεσσαλονικέων.

Κάτι που αναμένεται να αποτελέσει και τον λόγο που θα “τρέξουν” τις επόμενες ημέρες οι μετεγραφικές και διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρεται:

“1. Άδεια 69 και 69Α

ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Black & Yellow Holdings Limited (90,00%)

ΧΟΡΗΓΕΙ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα