Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρης: Με Σούντγκρεν η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Άρης: Με Σούντγκρεν η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή στους παίκτες του Άρη, για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα (27/9) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με την είδηση να είναι πως επιστρέφει μετά από καιρό ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που είχε τεθεί εκτός ομάδας το προηγούμενο διάστημα.

Με την προπόνηση, που έγινε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague (Κυριακή 27/9, 16:00 – “Κλεάνθης Βικελίδης”).

Ο Απόστολος Μάντζιος, για το ντεμπούτο του στον πάγκο των “κίτρινων”, δεν υπολογίζει στον τραυματία Εμάνουελ Σάκιτς, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός πλάγιος αμυντικός είχε τεθεί ουσιαστικά εκτός ομάδας από τον Μάρτιο, ωστόσο η αποχώρηση του Μίχαελ Ένινγκ και η έλευση του Μάντζιου, του δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά στη διάθεσή του 50χρονου Έλληνα τεχνικού βρίσκεται και ο Γιάννης Φετφατζίδης πάρα τα σενάρια μεταγραφής του στην Αλ Κορ.

H αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ρόουζ, Σάσα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις