Αθλητικά

Άρης: Ολοκληρώνεται η πώληση του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας από το Μεξικό

Ο Ματέο Γκαρσία λέει “αντίο” στον Άρη και ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της μεξικανικής, Άτλας Γουαδαλαχάρα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας Γουαδαλαχάρα.

Η συμφωνία του Αργεντίνου επιθετικού με την Άτλας -για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών- είναι δεδομένη και ο παίκτης αναμένεται στο Μεξικό, προκειμένου να ολοκληρώσει το deal (δεν ακολούθησε την αποστολή των Θεσσαλονικέων, στην προετοιμασία της στο Ισραήλ).

Οι συνολικές απολαβές του Ματέο Γκαρσία αναμένεται να ξεπεράσουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Ενώ η πλευρά του Άρη θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ντέιβιντ Κόουτ: Ο πρώην διαιτητής της Premier League δήλωσε ένοχος για άσεμνο βίντεο με ανήλικο
Είχε απασχολήσει στο παρελθόν την κοινή γνώμη, όταν -σε video που είχε κυκλοφορήσει- είχε εμφανιστεί να κάνει υποτιμητικά σχόλια για τον πρώην προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ
Ο Ντέιβιντ Κόουτ (ΦΩΤΟ Credit Image: © Paul Terry