Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου: Σύρραξη στη λήξη και καυγάς πάνω στο «ζντο»

Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου: Σύρραξη στη λήξη και καυγάς πάνω στο «ζντο»
Screenshot CosmoteTV

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη λήξη του 2ου ματς της σειράς Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου για τα Play Offs της Euroleague, με τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια στο κέντρο του γηπέδου, την ώρα που οι Βαυαροί έκαναν «ζντο».

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στη λήξη της αναμέτρησης της Αρμάνι Μιλάνο με την Μπάγερν Μονάχου, που έληξε με νικητές τους Ιταλούς, οι οποίοι πλέον χρειάζονται άλλη μία νίκη για να βρεθούν στο FInal – 4 της Euroleague. Συγκεκριμένα αμέσως μετά τη λήξη και ενώ οι Βαυαροί έκαναν το καθιερωμένο «ζντο», ξεκίνησε διάλογος μεταξύ Ντιλέινι από τους Ιταλούς και Ρέινολντς-Λούτσιτς από την πάλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να έχουμε σύρραξη και να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να λήξει το επισόδιο, με τους Τζίτζι Ντατόμε και Κάιλ Χάινς να έχουν «πυροσβεστικό» ρόλο.

Ο Ντιλέινι πάντως έφυγε ιδιαίτερα εκνευρισμένος προς την φυσούνς, ενώ στο δρόμο λίγο έλειψε να αρπαχτεί και με τον Τζένεραλ Μάνατζερ της Μπάγερν, Μάρκο Πέσιτς, αλλά τον τράβηξαν μακριά οι άνθρωποι των Ιταλών. Θυμίζουμε πως το ματς είχε γενικά πολλή ένταση με τον προπονητή της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκέρι να αποβάλλεται αφού είχε έντονα παράπονα για την διαιτησία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις