Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αρμάνι – Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος στο Μιλάνο στο ντεμπούτο του Σερέλη

Αρμάνι – Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος στο Μιλάνο στο ντεμπούτο του Σερέλη
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Newsit.gr, Novasports Prime), έχοντας πολλαπλές απουσίες αλλά και για πρώτη φορά τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Αρμάνι στο Μιλάνο, για την 25η αγωνιστική στη Euroleague και θέλει να “κόψει” το αρνητικό σερί που έχει (τρεις σερί ήττες) και να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα (ρεκόρ 8-16).

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να διακριθεί στο Κύπελλο Ελλάδας, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, γεγονός που αποτέλεσε τη σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε και την απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η.. επόμενη ημέρα, βρίσκει τον Χρήστο Σερέλη στον Πάγκο του Παναθηναϊκού, με το “τριφύλλι” να πηγαίνει στην Ιταλία με πολλές απουσίες. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο «Mediolanum Forum» χωρίς τα αδέρφια Καλαϊτζάκη και τους Μποχωρίδη, Γκουντάιτις και Αγραβάνη.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα φαντάζει ιδανικός αντίπαλος για να κάνει ο Παναθηναϊκός ένα νέο ξεκίνημα. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σεζόν στην Euroleague και με ρεκόρ 8-15 φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (έχει μόλις 4 εντός έδρας νίκες στη φετινή διοργάνωση).

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει την Αρμάνι με σκορ 90-77 στην παράταση, στο ματς του πρώτου γύρου, με τον Μπέικον να πετυχαίνει ρεκόρ καριέρας 31 πόντων.

Το πρόγραμμα της βραδιάς:

Μακάμπι – Μπάγερν (21:05, Novasports 3)

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός (21:30, Novasports Prime)

Ρεάλ – Ζάλγκιρις (21:45, Novasports 5)

Παρτίζαν – Φενέρμπαχτσε (22:00, Novasports 4)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις