Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Δεύτερη ήττα στην Αυστρία για τους ερυθρόλευκους

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Δεύτερη ήττα στην Αυστρία για τους ερυθρόλευκους
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την δεύτερη ήττα του στην Αυστρία με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Σκόρερ  των Γερμανών οι Κλος (8′) και Ρζατκόβσκι (23) και Χακ (88′), μείωσε ο Τικίνιο για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα στο πέμπτο του φιλικό αγώνα επί αυστριακού εδάφους, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα από την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να είχε την κατοχή αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά, με τους Γερμανούς να βρίσκουν δίχτυα στο 8′ και στο 23′.

Ο Τικίνιο κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά στο 35′ μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του Ολυμπιακού στον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησαν να δώσουν κάτι παραπάνω χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, με τους Γερμανούς να σκοράρουν και τρίτο τέρμα στο 88′ με τον Χακ σφραγίζοντας την νίκη τους.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος (78′ Ρέαμπτσουκ), Μπα, Κούτρης (40′ Μπαγκαλιάνης), Κούντε (60′ Μαντί Καμαρά), Μπουχαλάκης, Καρβάλιο (78′ Μασούρας), Βαλμπουενά (60′ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Φαντιγκά (60′ Ζινκερνάγκελ), Τικίνιο (60′ Χασάν).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις