Αθλητικά

Australian Open: Εκπληκτικός ο Τζόκοβιτς, έκανε στην… άκρη τον Φέντερερ

Φανταστική... παράσταση από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ με 3-1 σετ και θα διεκδικήσει τον 6ο τίτλο του στο Australian Open και τον 11ο Grand Slam της καριέρας του.

O Σέρβος τενίστας -Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη εδώ και 82 εβδομάδες- προκρίθηκε στον 19ο τελικό του σε Major διοργάνωση, επικρατώντας με 3-1 σετ (6-1, 6-2, 3-6, 6-3) του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας έκανε αναμφίβολα την καλύτερή του εμφάνιση αυτές τις δύο εβδομάδες στη Μελβούρνη και έγινε ο πρώτος που προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής.

Αυτή ήταν η 23η νίκη του Τζόκοβιτς σε 45 αναμετρήσεις κόντρα στον Φέντερερ (23-22). Ο κορυφαίος τενίστας περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό της διοργάνωσης, που θα προκύψει από το ζευγάρι του Άντι Μάρεϊ με τον Μίλος Ράονιτς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα