Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Basket League: Ζήτησε αύξηση των ομάδων το Λαύριο! Υπέρ της αναδιάρθρωσης οι ομάδες

Basket League: Ζήτησε αύξηση των ομάδων το Λαύριο! Υπέρ της αναδιάρθρωσης οι ομάδες

Το Λαύριο πρότεινε την αύξηση των ομάδων της Basket League σε 16 χωρίς τον υποβιβασμό κάποιας από το φετινό πρωτάθλημα. Υπέρ της αναδιάρθρωσης τάχθηκαν οι ομάδες.

Το Λαύριο κατέθεσε πρόταση αναδιάρθρωσης της Basket League από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης, ζήτησε να μην υποβιβαστεί κανείς (σ.σ. το Λαύριο κι ο Κολοσσός) και το νέο πρωτάθλημα να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων.

Οι ομάδες της Basket League στάθηκαν υπέρ της αναδιάρθρωσης που πρότεινε το Λαύριο. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ ότι πρέπει να εξεταστεί αν είναι κάτι τέτοιο νομικά δυνατό, αλλά έθεσε το θέμα προς συζήτηση.

Το Λαύριο νίκησε τον Ήφαιστο Λήμνου την τελευταία αγωνιστική, αλλά υποβιβάστηκε μετά την κίνηση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο παιχνίδι με την Κύμη, η οποία έδωσε στην ομάδα της Εύβοιας τη νίκη παραμονής στα χαρτιά.

Οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος τάχθηκαν υπέρ της συζήτησης, ώστε να βρεθεί ο τρόπος που θα κρατήσει το Λαύριο στη Basket League. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, άλλωστε, αξίζει να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, μιας κι υποβιβάστηκε από το πουθενά χθες (8/5) στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις