Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Δεν είναι καιρός για… χορούς στην Μπαρτσελόνα – Δείτε VIDEO

Δεν είναι καιρός για… χορούς στην Μπαρτσελόνα – Δείτε VIDEO

Άλβες και Αλκάνταρα θέλησαν να γιορτάσουν την επίτευξη του 5ου τέρματος των Καταλανών επί της Βαγιεκάνο, αλλά -αρχικά- ο Πουγιόλ και -στην συνέχεια- ο Γκουαρντιόλα είχαν άλλη άποψη…

Ξέσπασε… 7 φορές η Μπάρτσα – “Επική μάχη” Μέσι, Ρονάλντο(VIDEO)

Οι “μπλαουγκράνα” έμειναν εκτός διεκδίκησης του Τσάμπιονς Λιγκ και του πρωταθλήματος και ο μόνος τίτλος που έχει απομείνει είναι το Κύπελλο στον τελικό με την ΑΘλέτικ Μπιλμπάο.

Γι’ αυτό το λόγο και περιστατικά… χαράς και κεφιού δεν ταιριάζουν στις τελευταίες αγωνιστικές.

Στον αγώνα με την Βαγιεκάνο οι Ντάνι Άλβες και Τιάγκο Αλκάνταρα μετά το πέμπτο γκολ των Καταλανών αποφάσισαν να πανηγυρίσουν με ένα βραζιλιάνικο χορό, μπροστά στους οπαδούς των αντιπάλων.

Εκεί ανέλαβε δράση ο Πουγιόλ που έτρεξε να τους διακόψει και να τους… επαναφέρει στην τάξη.

Εκνευρισμένος με το περιστατικό ήταν και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. “Αυτή η ενέργεια δεν αρμόζει σε παίκτες της Μπαρτσελόνα. Ζητούμε συγγνώμη από τη Ράγιο. Δεν θα ξανασυμβεί”, αρκέστηκε να πει ο προπονητής των Καταλανών.

Πάντως, οι δύο παίκτες απολογήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα. “Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους της Ράγιο, που αισθάνθηκαν να προσβάλλονται από το χορό. Δεν ήταν πρόθεσή μου κάτι τέτοιο, απλώς ήθελα να το διασκεδάσω”, είπε ο μπακ της Μπαρτσελόνα.

Απ’ την μεριά του, ο νεαρός μέσος τόνισε : “Απολογούμαι στον κόσμο της Ράγιο. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα κι έκανα ένα λάθος. Δεν θα ξανασυμβεί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε