Αθλητικά

Δεν προπονήθηκαν Βιερίνια-Μουσλίμοβιτς

Ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στα πλευρά και ο Βόσνιος στους κοιλιακούς, με αποτέλεσμα να μην λάβουν μέρος στην σημερινή προπόνηση, για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, η κατάσταση τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, για το πρωτάθλημα της Superleague.

Aτόμικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος είδε με ικανοποίηση να υποχωρεί το αιμάτωμα του. Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο θα ληφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά σε καμία περίπτωση ο Μάκης Χάβος δεν επιθυμεί να ρισκάρει αν δεν είναι έτοιμος.

Σε αραβικά χέρια ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2010!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα