Αθλητικά

“Διακοπές” μέχρι τον Ιανουάριο ο Σαλπιγγίδης!

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει μέχρι και τις αρχές του 2016 ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός, μετά την αποχώρηση του από τους Θεσσαλονικείς, απέρριψε δύο πολύ καλές προτάσεις από την Κύπρο και προτίμησε να μείνει χωρίς ομάδα μέχρι την επόμενη μετεγγραφική περίοδο.

Η Ομόνοια και ο Απόλλωνας Λεμεσσού “πολιόρκησαν” τον Σαλπιγγίδη, αλλά αμφότερες εισέπραξαν την αρνητική απάντηση του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος δεν θέλησε να υπογράψει άμεσα σ’ άλλη ομάδα.

Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο, ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ να μην κλείσει σε κάποια ομάδα ούτε τον Ιανουάριο και να αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα