Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

«Δράκος» η επιστροφή! Έτοιμος να υπογράψει με κορυφαία ομάδα ο Παναγιώτης Γιαννάκης

«Δράκος» η επιστροφή! Έτοιμος να υπογράψει με κορυφαία ομάδα ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Σας έλειψε ο Παναγιώτης Γιαννάκης; Περιμένετε γιατί… κάτι μεγάλο έρχεται!

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ φαίνεται πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαία ομάδα.

Τα όσα ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης ετοιμάζεται να… ταράξει τα νερά και να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και μάλιστα με κορυφαία ομάδα.

Για την ώρα, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Παναγιώτη Γιαννάκη παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «βόμβα» θα σκάσει σύντομα, αφού οι επαφές του «δράκου» με τη νέα του… ομάδα είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Αλλά πέρα απ’ αυτό… σιγή ιχθύος. Ο ίδιος ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θέλει να αποκαλύψει τίποτα. Δεν διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει. Και κυρίως δεν «λέει» το παραμικρό για τη νέα, δυνατή, συνεργασία που έχει στα σκαριά και τη συμφωνία του με κορυφαία ομάδα.

Μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές στη νέα, μεγάλη, συνεργασία, του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, ο «δράκος» που λάτρεψε όλη η μπασκετική κι όχι μόνο Ελλάδα κρατάει… κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.

Αυτό, όμως, που θεωρείται βέβαιο είναι πως άμεσα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις και είναι ζήτημα ημερών να αποκαλυφθεί η επόμενη κίνηση του Παναγιώτη Γιαννάκη και η συνεργασία του με ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις