Αθλητικά

“Εφτάψυχη” η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Και πάλι “κατηφόρα” για Λίβερπουλ

Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από την Άστον Βίλα, οι κόκκινοι διάβολοι κατάφεραν με τα γκολ των Μακέντα και Βίντιτς στο τελευταίο δεκάλεπτο να πάρουν την ισοπαλία και να διατηρήσουν το αήττητο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η 13η αγωνιστική τελικά δεν αποδείχθηκε γρουσούζικη για την Μάντσεστερ παρά το ότι όλα έδειχναν ότι θα ερχόταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα τέρματα των Γιανγκ και Άλμπρινγκτον στο 72′ και στο 76′, όμως Μακέντα και Βίντιτς απάντησαν μέσα σε πέντε λεπτά δίνοντας στην Μάντσεστερ τον βαθμό της ισοπαλίας.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η ήττα με 2-0 της Λίβερπουλ από την Στόυκ αλλά και η νίκη της Τότεναμ κόντρα στην Μπλάκμπερν.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γ. 2-2 (72’ πεν. Α.Γιανγκ, 76’ Άλμπρινγκτον-81’ Μακέντα, 85’ Βίντιτς)
Γουέστ Χαμ- Μπλάκπουλ 0-0
Γουίγκαν-Γουέστ Μπρομ 1-0 (70’ Μόουζες)
Γουλβς-Μπόλτον 2-3 (69’ Φόλεϊ, 77’ Φλέτσερ-1’ αυτ’ Στίρμαν, 62’ Ελμάντερ, 67’ Χόλντεν)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρμιγχαμ 0-0
Νιούκαστλ-Φούλαμ 0-0
Τότεναμ-Μπλάκμπερν 4-2 (16’,76’ Μπέιλ, 42’ Παβλιουτσένκο, 69’ Κράουτς-80’ Νέλσεν, 90’ Ζιβέ)
Στόουκ-Λίβερπουλ 2-0 (56’ Φούλερ, 91’ Τζόουνς)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οριστική διακοπή για τη Σάκκαρη στη Γουαδαλαχάρα μετά από επεισόδιο με τους διαιτητές λόγω καιρού
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η Γαλλίδα αντίπαλός της αντέδρασαν για το ολισθηρό τερέν, οι διαιτητές αρνήθηκαν να σταματήσουν τον αγώνα, μέχρι που κεραυνός διέκοψε οριστικά τη βραδιά
Η Μαρία Σάκκαρη
Βαλαντσιούνας για το Λιθουανία – Ελλάδα: «Δεν θα σας πω πώς θα σταματήσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»
Ο σέντερ της Λιθουανίας αναγνώρισε την ποιότητα της Εθνικής Ελλάδας από την περιφέρεια, ενώ απέφυγε να σχολιάσει το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Βαλαντσιούνας REUTERS