Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Εισέπραξαν πριμ και χειροκρότημα

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ΑΕΚ που βλέπει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα
Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ΑΕΚ που βλέπει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Νίκος Θανόπουλος πήγε στους Θρακομακεδόνες και μοίρασε το πριμ των 150.000 ευρώ στους παίκτες της ΑΕΚ. Αισιοδοξία για την επόμενη μέρα στην “Ένωση”.

Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ έχει αλλάξει άρδην μετά τη νίκη στο “Γ. Καραϊσκάκης” επί του Ολυμπιακού. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μετά από καιρό. Η αποθέωση από τον κόσμο και η ενεργοποίησή των μετόχων δείχνουν ότι η ΑΕΚ μπαίνει σε μία νέα εποχή. Οι παίκτες πήραν τις 150.000 ευρώ που είχαν υποσχεθεί οι Παππάς, Νοτιάς και Αδαμίδης, ενώ τις επόμενες μέρες θα εισπράξουν και άλλο ένα 20% των οφειλομένων τους από την διοίκηση.

 
Η ψυχολογία είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και στον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο.
 
Τα κέρδη της ΑΕΚ από τη νίκη στο “Γ. Καραϊσκάκης” δεν σταματούν εδώ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ρίσκαρε με το να επιλέξει τους Αραμπατζή και Τζιμπούρ στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και δικαιώθηκε, αφού οι δυο τους ήταν από τους καλύτερους της ΑΕΚ και φαίνεται πως βγάζει κρυφά “όπλα” εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
 
Όσoν αφορά την προπόνηση της Πέμπτης, οι Καφές και Σκόκο ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αποκόμισαν στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον Ατρόμητο. Άτυχος ο Νέμεθ που χτύπησε και πάλι στο ίδιο σημείο, με την κατάσταση του να επανεξετάζεται την Παρασκευή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε