Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές ΕΟΚ: Δικαίωση για άλλα 21 σωματεία από το Πρωτοδικείο

Εκλογές ΕΟΚ: Δικαίωση για άλλα 21 σωματεία από το Πρωτοδικείο

Άλλα 21 σωματεία δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο που έκρινε πως πρέπει να έχουν δικαίωμα εκλέγειν στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ.

Μετά την πρόσφατη δικαίωση για 41 σωματεία που έκαναν προσφυγή προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου, το Πρωτοδικείο σήμερα (02.09.2021) δικαίωσε ακόμη 21 σωματεία.

Το δικαστήριο έκρινε πως κακώς δεν είχε επιτραπεί στα συγκεκριμένα σωματεία η δυνατότητα του εκλέγειν στις αρχαιρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ θα παραδώσει την Παρασκευή στην εφορευτική επιτροπή τον εκλογικό κατάλογο που έχει επικυρωθεί με 550 σωματεία, αλλά και τις δικαστικές αποφάσεις για τα υπόλοιπα 65 σωματεία (κι ενώ φημολογείται πως μπορεί να υπάρξουν και αλλες προσφυγές σωματείων τις επόμενες μέρες), προκειμένου κι αυτά να μπουν στη λίστα και να μπορούν να ψηφίσουν.

Να αναφέρουμε ότι στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εγκρίθηκαν τα τρία ψηφοδέλτια που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, χωρίς ωστόσο να συζητηθεί το θέμα της εισόδου των «41» στους εκλογικούς καταλόγους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις