Αθλητικά

Έξι ομάδες της Α1 δεν πήραν πιστοποιητικό!

Μόλις 8 από τις 14 ομάδες που θα απαρτίσουν την Α1 της επόμενης περιόδου πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΕΕΑ έκρινε πως οι ομάδες που πληρούν τα κριτήρια για να παίξουν στην Α1 είναι μόνο οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κολοσσός Ρόδου, Άρης, Πανιώνιος, Καβάλα και Ίκαρος Καλλιθέας.

Οι ομάδες που δεν πληρούν τα κριτήρια είναι οι: ΑΕΚ, Μαρούσι, Πανελλήνιος, Ηλυσιακός, Περιστέρι και Ηρακλής και θα περιμένουν τη νέα συνεδρίαση της Επιτροπής, μόλις τέσσερις ημέρες πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα