Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελλάδα – Σερβία 0-2: Ήττα για την Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Ελλάδα – Σερβία 0-2: Ήττα για την Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία και γνώρισε την ήττα με 2-0 για την 5η αγωνιστική του Womens Nations League.

Παρότι είχε ευκαιρίες για γκολ και ένα δοκάρι, η Εθνική μας Ομάδα δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στη Σερβία, η οποία με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έφθασε στη νίκη στον αγώνα για το Womens Nations League στην Κρήτη.

Μιγιάτοβιτς και Πόλακ ήταν οι σκόρερ για τις φιλοξενούμενες, με τη δεύτερη να σκοράρει μάλιστα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ για την Ελλάδα η Μήτκου ήταν αυτή που είχε τη σέντρα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι των Σέρβων.

Οι συνθέσεις στο Ελλάδα Σερβία

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Νάση, Μήτκου, Σιδηρά, Παλαμά, Πατερνά (78′ Καλδαρίδου), Σαρρή, Μάρκου, Κακαμπούκη, Χαμαλίδου (70′ Γεωργαντζή), Σπυριδωνίδου (60′ Παπαδοπούλου), Γιαννακά.

Σερβία (Ντράγκισα Ζέτσεβιτς): Κόστιτς, Πέτροβιτς (70′ Στούπαρ), Σλόβιτς, Νταμιάνοβιτς, Κρίστιτς, Φιλίποβιτς (90′ Σρέμσοεβιτς), Μιγιάτοβιτς (70′ Λαζάροβιτς), Μπλαγκόγιεβιτς (90′ Τζόρτζεβιτς), Πόλιακ (90′ Τσάβιτς), Νταμνιάνοβιτς, Ιβάνοβιτς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις