Αθλητικά

Μεσογειακοί αγώνες: Ο Παναγιώτης Μπιτάδος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τρίαθλο

Μία ακόμη επιτυχία για τα ελληνικά «χρώματα» στον Τάραντα της Ιταλίας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους μεσογειακούς αγώνες «Taranto 2026», καθώς ο Παναγιώτης Μπιτάδος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τρίαθλο.

Ο Παναγιώτης Μπιτάδος ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο τρίαθμο με χρόνο 53:47 και τερμάτισε στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Ιταλό Γιούαν Ντε Νίγκρο, για να φθάσει στο πρώτο σκαλί του βάθρου και το χρυσό μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες.

Την τρίτη θέση του τριάθλου κατέλαβε ο Ισπανός Εντουάρντο Μπλάνκο Μόγια με χρόνο 54:13, όντας δηλαδή, 26 δευτερόλεπτα πίσω από τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο ελληνικός Εθνικός Ύμνος ακούστηκε έτσι για μία ακόμη φορά στην Ιταλία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα