Αθλητικά

Ένα “καράβι” λεφτά για Μπέιλ δίνει η Μάντσεστερ Σίτι

Τον κορυφαίο παίκτη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ θέλει να αποκτήσει με κάθε τρόπο η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 45 εκ. ευρώ στην Τότεναμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Μάχη στο Μάντσεστερ για τον Σνάιντερ

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Ουαλός αριστερός χαφ της Τότεναμ. Η σεζόν που έκανε ήταν εντυπωσιακή και πολλές ομάδες επιθυμούν να τον αποκτήσουν.

Αυτή που πάντως εμφανίζεται ως φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι που φέρεται έτοιμη να ανοίξει τα ταμεία της και να βγάλει 45 εκ. ευρώ για να δελεάσει τα “σπιρούνια”.

Οι διοικούντες της Τότεναμ ζητούν ακόμη περισσότερα όπως αναφέρει η Sunday Express. Θα είναι ικανοποιημένοι με 55 εκ. ευρώ. Αν δοθούν αυτά τα χρήματα τότε θα πρόκειται για την πιο ακριβή μετεγγραφή Βρετανού ποδοσφαιριστή στην Αγγλία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα