Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ενθουσιασμός στη Euroleague για το νέο “δίδυμο” του Παναθηναϊκού! Ειδικό video για Καλάθη και Λάνγκφορντ

Ενθουσιασμός στη Euroleague για το νέο “δίδυμο” του Παναθηναϊκού! Ειδικό video για Καλάθη και Λάνγκφορντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με ένα νέο βίντεο στα social media της, η Euroleague έδειξε τον ενθουσιασμό της για το νέο δίδυμο που δημιουργείται στον Παναθηναϊκό, μετά την απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ που έχει αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης θα βρει στο ΟΑΚΑ τον κορυφαίο όλων των εποχών στις ασίστ μιας χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Κιθ Λάνγκφορντ και ανάμεσα σε όσους ανυπομονούν να δουν τη “χημεία” του στο γήπεδο με τον Νικ Καλάθη, βρίσκεται και η Euroleague, η οποία και έκανε λόγο για ένα “δίδυμο φωτιά”, σε ένα ειδικό βίντεό της για τους δύο παίκτες.

Με τον Λάνγκφορντ να είναι δις πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και τον Καλάθη να έχει “σπάσει” το ρεκόρ με τις περισσότερες ασίστ σε μία σεζόν, οι προσδοκίες για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού “διδύμου” στην περιφέρεια του Τριφυλλιού, έχουν αυξηθεί -όπως φαίνεται- σε όλη την Ευρώπη.

Η ίδια η Euroleague μάλιστα έφτιαξε και ένα σχετικό video, το οποίο και ανάρτησε στα social media της διοργάνωσης, γράφοντας “αυτό το δίδυμο μπορεί να είναι φωτιά”.

Το video της Euroleague για Καλάθη και Λάνγκφορντ

https://twitter.com/EuroLeague/status/1019511754542469120

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις