Συμπλοκές μεταξύ οπαδών και της αστυνομίας σημειώθηκαν λίγη ώρα πριν τη σέντρα του Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ, για τα ημιτελικά του Champions League.
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι αστυνομικές αρχές συγκρούστηκαν με μερίδα οπαδών, έξω από το “Parc des Princes”, οι οποίοι άναψαν καπνογόνα και τα πέταξαν στη συνέχεια στη μέση του δρόμου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προκειμένου να διασπάσουν το πλήθος, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.
#psgarsenal la police disperse des supporters du PSG avec du gaz lacrimogène lors de leur arrivée au Parc des Princes vers 19h – ambiance tendue pour le match retour #PSGARS pic.twitter.com/1f86Zdt4ln
— Isabelle Gratien-Éboué (@infosports75) May 7, 2025
Δεν είναι λίγα τα ξένα Μέσα που έκαναν λόγο για αναίτια χρήση βίας από τις Αρχές. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, με τις σκηνές να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Λίγο μετά, όμως, η κατάσταση ηρέμησε.