Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Επέστρεψε η «χάλκινη» εθνική πόλο: «Στο Τόκιο θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη»

Επέστρεψε η «χάλκινη» εθνική πόλο: «Στο Τόκιο θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη»
Intime.gr

Με… φτιαγμένη τη ψυχολογία, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της, επέστρεψε η εθνική πόλο των ανδρών από το World League που έγινε στην Τιφλίδα.

Επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουλίου από την Τιφλίδα της Γεωργίας η εθνική ομάδα πόλο των αντρών, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο world League super final, επικρατώντας στον μικρό τελικό της Ιταλίας με 10-8.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέβηκε για τέταρτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης στο τρίτο σκαλί του βάθρου (2004, 2006 και 2016 οι προηγούμενες), εξασφαλίζοντας παράλληλα το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση μετά από πέντε χρόνια.

Click4more: «Χάλκινη» η εθνική πόλο στο World League με μεγάλη εμφάνιση επί της Ιταλίας (10-8)

Όπως υποστήριξε ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος, διάχυτη είναι πλέον η εντύπωση ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να εμφανιστεί πιο ποιοτικό στους Ολυμπιακούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε λίγες εβδομάδες στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Τα συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες μετέφερε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο.

«Η ομάδα βρίσκεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών. Είμαι βέβαιος ότι στο Τόκιο θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη» υποστήριξε ο Δημήτρης Τσίκλος, που ήταν αρχηγός αποστολής στους αγώνες της Τιφλίδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις