Αθλητικά

Επίσημο! Η ΑΕΚ ανανέωσε με τον Γιάνκοβιτς (pic)

Παίκτης της ΑΕΚ θα συνεχίσει να είναι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, καθώς όπως ανακοίνωσε επίσημα η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Νέο συμβόλαιο, διάρκειας 1+1 ετών, με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, με τον 30χρονος γκαρντ να παραμένει έτσι παίκτης της Ένωσης τουλάχιστον ως το 2021, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

“Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε σήμερα (03/08) η συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας με τον Βλαδίμηρο (Βλάντο) Γιάνκοβιτς (30 χρ., 2μ.02).

Ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς (1+1) διαρκείας με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2021, με “οψιόν” έως το Καλοκαίρι του 2022″.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 3-1: Δεύτερη σερί εντυπωσιακή νίκη για τους Αγρινιώτες, στην προτελευταία θέση οι Αρκάδες
Οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν τεράστια νίκη παραμονής, την ώρα που οι Αρκάδες δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας
Ο Ματσάν του Παναιτωλικού