Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Επίσημο: Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Βαϊνάλντουμ

Επίσημο: Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Βαϊνάλντουμ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρόμα προχώρησε σε μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν για ένα χρόνο.

Η Ρόμα συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ , αφού την Παρασκευή (5/8) επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, με τον Ολλανδό μέσο να έρχεται στη ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο με τη μορφή δανεισμού με όψιον αγοράς που αγγίζει τα 8.000.000 ευρώ.

Οι τζιαλορόσι, φρόντισαν να ανακοινώσουν την επισημοποίηση της μεταγραφής με ένα εντυπωσιακό βίντεο. Σε αυτό εμφανίζεται ο Βαϊνάλντουμ να βγαίνει από μια πισίνα, φορώντας την φανέλα της Ρόμα, αποκαλύπτοντας και τον αριθμό φανέλας που διάλεξε στην νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Οι δηλώσεις του Βαϊνάλντουμ

“Είναι πραγματικά συγκινητικό να είσαι παίκτης της Ρόμα. Όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα μου είπαν τα καλύτερα για το σύλλογο και τους οπαδούς του.

Η διοίκηση έδειξε πόσο με ήθελε μέσω των προσπαθειών που έκανε για να κλείσει θετικά η διαπραγμάτευση, όπως το έδειξαν και όλοι οι οπαδοί που αυτές τις ημέρες μου έδειξαν την αγάπη τους μέσω των social media.

Αυτό δίνει πάντα αυτοπεποίθηση σε έναν ποδοσφαιριστή. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε όλους τους στόχους μας αυτή τη σεζόν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις