Αθλητικά

Επιτέθηκαν σε ανήλικο στη Θεσσαλονίκη και τον έδειραν για οπαδικές διαφορές

Επίθεση από ομάδα οκτώ ατόμων δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής 14χρονος στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο thestival.ge, ότι οι περισσότεροι από τους δράστες ήταν ανήλικοι. Το θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Σύμφωνα με τον ίδιο του είπαν πως είναι οπαδοί ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε οκτώ προσαγωγές.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Αναλήψεως για να αναγνωρίσει αν κάποιος από τους προσαχθέντες εμπλέκεται στην επίθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΟΚ – Μπέτις 2-0: Ο «δικέφαλος» εξασφάλισε θέση στα playoffs του Europa League με Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Γιακουμάκη
Σπουδαίο "τρίποντο" για την ομάδα του Λουτσέσκου και πρόκριση στην ενδιάμεση φάση τη διοργάνωσης - Ο δικέφαλος βρίσκεται μια... ανάσα και από την πρώτη οκτάδα της League Phase
ΦΩΤΟ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ