Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη έκανε δεκτή την πρόταση του επενδυτικού ομίλου του Ρίτσαρντ Σιάο για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ, η οποία θα επισημοποιηθεί στις 2 Ιουλίου.
Κάπως έτσι τα ηνία της ΚΑΕ Άρης θα πάνε στον επενδυτικό όμιλο, με τον οποίο βρίσκεται σε συνεχείς επαφές προκειμένου οι δυο πλευρές να καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη των «κιτρινόμαυρων» συνεδρίασε με μοναδικό θέμα την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου και μετά την θετική απόφασή του ορίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ για τις 2 Ιουλίου, για να επικυρωθεί και τυπικά το θέμα.
Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν την κίνησή τους, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή τους:
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη, η οποία έλαβε χώρα απόψε (27/06) στα γραφεία του συλλόγου, έγινε δεκτή η πρόταση του επενδυτικού ομίλου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea.
Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Λευτέρης Αρβανίτης, παρουσίασε αναλυτικά στο Διοικητικό Συμβούλιο την πρόταση του επενδυτικού ομίλου και ανέλυσε τις επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία με την ΚΑΕ, αλλά και το πλάνο που υπάρχει για την «επόμενη μέρα» του ΑΡΗ. Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση.
Επόμενο και τελικό βήμα είναι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Σ., με μοναδικό θέμα την πρόταση του επενδυτικού οργανισμού για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ. Η Συνέλευση θα λάβει χώρα στο «Nick Galis Hall», την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 19:00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα μέλη είναι τακτοποιημένα οικονομικά.