Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Απαγωγή και βασανιστήρια οπαδών μας από την αστυνομία»

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Απαγωγή και βασανιστήρια οπαδών μας από την αστυνομία»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο γενικός γραμματέας και νομικός εκπρόσωπος, του Ερασιτέχνης Ολυμπιακού, Δημήτρης Νάκος, αναφέρθηκε στα επεισόδια στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το βόλεϊ ανδρών και εξαπέλυσε “επίθεση” στην αστυνομία.

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου, ο Νάκος έκανε λόγο για φιάσκο της αστυνομίας και ομηρία με βασανιστήρια οπαδών του Ολυμπιακού, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Οι δηλώσεις του Νάκου

“Τα επεισόδια σημειώθηκαν τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από το γήπεδο μας. Κατά την διάρκεια του πρώτου σετ 50 μπαχαλάκηδες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Οι περισσότεροι εξ αυτών τράπηκαν σε φυγή και δεν γνωρίζουμε σαν διοίκηση του Ολυμπιακού αν κάποιοι μπήκαν μέσα στο γήπεδο μετά την επίθεση. Προκαλούμε την αστυνομία να βγάλει τις συνομιλίες των αστυνομικών όταν είδαν αυτούς του 50 μπαχαλάκηδες.

Είχε πιάσει μια εστία φωτιάς εντός του γηπέδου, αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει πυροσβεστική. Όταν αναφέραμε σε αξιωματικό της αστυνομίας ότι έχει πιάσει φωτιά μας είπαν δεν μας ενδιαφέρει να καείτε ζωντανοί.

Υπάρχει δήλωση του Κ. Μπαλάσκα ότι κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού έφυγαν από το γήπεδο με φόρμες της ομάδας, που πήραν από τα αποδυτήρια. Κάποιος πρέπει να τον πληροφορήσει ότι ή είναι αδαής, η δεν τον ενημέρωσαν σωστά.

Έγιναν νέες συλλήψεις, η αστυνομία έκανε την δουλειά της και βρήκε τον δράστη. Η αστυνομία δεν βρήκε τον δράστη από το φιάσκο να συλλάβει 424 άτομα. Μια συγνώμη από τους αξιωματικούς της αστυνομίας δεν έχουμε ακούσει. Μιλάμε για απαγωγή, για ομηρία για βασανιστήρια κατά των οπαδών μας”.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έδωσε συνέντευξη Τύπου 4ο λεπτών για τα επεισόδια στου Ρέντη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις