Αθλητικά

Εργκίν Αταμάν για το Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: «Θα παλέψουμε, παρά τα πολλά προβλήματα στη θέση 5»

Οι πράσινοι αναχώρησαν για το Βελιγράδι με πολλές απουσίες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για την 9η αγωνιστική της Euroleague με τον Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του να αναφέρει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε, ότι ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για να φύγει με το διπλό από τη Σερβία, παρά τις απουσίες και το παραδοσιακά δύσκολο κλίμα ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα. Με την αποστολή των πρασίνων ταξίδεψε και ο Ματίας Λεσόρ, χωρίς να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Ειδικότερα, μετά την έλευση του κόουτς Ομπράντοβιτς παίζει εξαιρετικά και έχει πάρει σημαντικές νίκες που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Εμείς, από την πλευρά μας, αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στη θέση “5”. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα παλέψουμε για τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής στις δηλώσεις του για το παιχνίδι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 1-1: Ο Πέπι «σόκαρε» τους ερυθρόλευκους – Χάθηκε στο 90+3′ το πρώτο «τρίποντο» στη League Phase του Champions League
Έφτασαν τους 2 βαθμούς οι Πειραιώτες στη League Phase και πλέον βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Champions League
ΦΩΤΟ Eurokinissi
7