Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έρχεται και συνέχεια από το ESPN μετά το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν (vid, pic)

Έρχεται και συνέχεια από το ESPN μετά το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν (vid, pic)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Με όλη την αθλητική δράση να έχει διακοπεί λόγω κορονοϊού, η σειρά ντοκιμαντέρ “The Last Dance” του ESPN για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν… έσπασε τα ταμεία.

Το κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο είδε το ντοκιμαντέρ του να γίνεται το πιο πολυσυζητημένο γεγονός στο διάστημα της καραντίνας, με τον Τζόρνταν και την… παρέα του να γίνονται ξανά αντικείμενο λατρείας σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέσα και από το Netflix.

Ως εκ τούτου, οι ιθύνοντες του ESPN θέλουν να εκμεταλλευτούν το… γκελ του ντοκιμαντέρ και μετά το τέλος του, με αποτέλεσμα να ανακοινώνουν ήδη και μία ταινία για το τελευταίο παιχνίδι του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, αλλά και να προαναγγέλλουν ουσιαστικά αντίστοιχα ντοκιμαντέρ: Ένα για τους Λος Άντζελες Λέικερς του Κόμπι Μπράιαντ και του Σακίλ Ο’Νιλ, καθώς κι ένα για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς των Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Κέβιν Ντουράντ.

Η ταινία για τον Τζόρνταν θα μεταδοθεί από το ESPN την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαΐου, ενώ για τα δύο ντοκιμαντέρ ζητείται από τον κόσμο στα social media, να ψηφίσουν πιο θα ήθελαν να δουν μελλοντικά.

https://twitter.com/espn/status/1262228505309388801

https://twitter.com/espn/status/1262398480531759109

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις