Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Για την πρώτη του φετινή νίκη στη Euroleague

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός: Για την πρώτη του φετινή νίκη στη Euroleague
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στη Euroleague και ψάχνει την πρώτη του φετινή νίκη στη διοργάνωση, μέσα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα (20:00, Newsit.gr, Novasports Prime).

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τα… πατήματα του, αλλά το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι καλό. Μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup, το “τριφύλλι” ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Euroleague, εντός έδρας, με 68-71, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ακολούθησε και η ήττα του για την 1η αγωνιστική της Basket League, από τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, επιστρέφει ως αντίπαλος στην έδρα της πρώην ομάδας του, τον Ερυθρό Αστέρα, με τους «πράσινους» να έχουν δύσκολη αποστολή στη Σερβία. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν και αυτοί ήττα στην πρεμιέρα τους στη Euroleague (72-59 στην έδρα της back to back πρωταθλήτριας Euroleague, Αναντολού Εφές) και θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο “σπίτι” τους.

Από τον Παναθηναϊκό, εκτός πλάνων είναι ο Νέιτ Γουόλτερς (συνεχίζει τις θεραπείες), ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι αποχαιρέτισε τον Παναθηναϊκό για να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, δεν θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική φορά στη Euroleague, καθώς έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο. Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς, δεν είχε στη διάθεσή του στο ματς της 1ης αγωνιστικής και τους Τζον Χόλαντ και Όγκνιεν Κούζμιτς. Όποια ομάδα ηττηθεί, θα μείνει πίσω με 0-2, κάτι που απεύχονται τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ερυθρός Αστέρας.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ, Μικέλε Ρόσι και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.

Το πρόγραμμα της βραδιάς στη Euroleague

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός (20:00, Novasports Prime)

Μονακό – Αναντολού Εφές (20:00, Novasports 3)

Βίρτους Μπολόνια – Μπάγερν (21:30, Novasports 5)

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (21:30, Novasports 4)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις