Αθλητικά

Έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ κατάδυσης με σκανταλόπετρα!

Το πανελλήνιο ρεκόρ κατάδυσης με σκανταλόπετρα κατέρριψε σήμερα, στο πλαίσιο των διεθνών αγώνων που διεξάγονται στην Κάρπαθο, ο Έλληνας πρωταθλητής Χρόνης Χλίτσιος.

Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε βουτιά 80,7 μέτρων σε χρόνο 2 λεπτών και 28 δευτερολέπτων, εντυπωσιάζοντας τους πάντες και καταχειροκροτούμενος για τη σπουδαία επίδοσή του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε την βουτιά σε ιδιαιτέρως αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφού στην περιοχή επικρατούσαν άνεμοι 7 μποφόρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα