Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Με Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο οι κλήσεις για Μεγάλη Βρετανία

Εθνική Ελλάδας: Με Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο οι κλήσεις για Μεγάλη Βρετανία

Γνωστοί έγιναν οι 24 παίκτες που επέλεξε ο Δημήτρης Ιτούδης για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία (30/6, 20.00) στη Λάρισα για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου μπάσκετ 2023.

Οι 24 παίκτες της λίστας είναι οι: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Καββαδάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Νίκος Χουγκάζ, Κωστής Γόντικας, Γιάννη Κουζέλογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ.

Ξεχωρίζει το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεί, ο οποίος θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας και στο Ευρωμπάσκετ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να καλεί και τον νεαρό Αλέξανδρο Σαμοντούροφ του Παναθηναϊκού.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας θα αρχίσει την ερχόμενη Παρασκευή (24/6) από το γήπεδο του Περιστερίου, όπου και θα γίνουν προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή (26/6). Το πρωί της Δευτέρας (27/6) η αποστολή που θα έχει επιλεγεί θα αναχωρήσει για τη Λάρισα όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις