Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Οι τελευταίες προσθήκες του Πογέτ στην αποστολή για τα ματς με Ιρλανδία και Γαλλία

Εθνική Ελλάδας: Οι τελευταίες προσθήκες του Πογέτ στην αποστολή για τα ματς με Ιρλανδία και Γαλλία
Intime.gr

Με την προσθήκη επτά νέων παικτών ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προσκλήσεων του Γκουστάβο Πογέτ ενόψει των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας στον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2024 εναντίον της Ιρλανδίας στην Αθήνα (Παρασκευή 16/6, 21:45, OPAP Arena) και της Γαλλίας στο Παρίσι (Δευτέρα 19/6, 21:45 Ελλάδας, Stade de France).

Οι επτά διεθνείς που προστίθενται στην αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου είναι οι Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας.

Η είδηση είναι ότι ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, Τάσος Δουβίκας, παραμένει εκτός (δεν ήταν στις επιλογές ούτε τον Μάρτιο), ενώ επιστρέφει ο Ταξιάρχης Φούντας. Υπενθυμίζεται ότι είναι εκτός ο Κώστας Φορτούνης.

Αναλυτικά, οι διεθνείς που συγκροτούν την αποστολή της Εθνικής είναι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, καθώς επίσης ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος βάσει του αρχικού προγραμματισμού έχει κληθεί για προπονήσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Το σύνολο των παικτών της αποστολής της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, οπότε η προπόνησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις