Αθλητικά

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Διαμαντάκο με Κύπρο και Εσθονία!

Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Διαμαντακού θα στερηθεί ο Μίχαελ Σκίμπε στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Κύπρο και Εσθονία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή (3/10) προπόνηση κι υποβλήθη σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ, ο 23χρονος άσος της Καρλσρούης προσήλθε με ιστορικό προ δεκαημέρου τραυματισμού στον σύλλογό του, ο οποίος είχε αντιμετωπιστεί από τη γερμανική ομάδα, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί το περασμένο Σάββατο στην αναμέτρηση με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ύστερα από επικοινωνία της ΕΠΟ με την Καρλσρούη, αποφασίστηκε να παραμείνει ο Διαμαντάκος τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να κάνει θεραπεία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα