Αθλητικά

Εθνική Ελλάδος: Ατομικό για τρεις

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, επί ελληνικού έδαφος, για τον πρώτο αγώνα με την Κροατία, ολοκληρώθηκε απόψε (7/11) με την απογευματινή προπόνηση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι διεθνείς γυμνάστηκαν για δεύτερη και τελευταία φορά στον Άγιο Κοσμά ενόψει του αγώνα στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ, για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος και Κουρμπέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως αναμενόταν, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Ρέτσος, ο οποίος δεν είχε ολοκληρώσει το χθεσινό πρόγραμμα.

Η αποστολή της Εθνικής θα δειπνήσει απόψε εκτός ξενοδοχείου και αύριο (8/11, 11:00) θα αναχωρήσει για την κροατική πρωτεύουσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η βαθμολογία της Super League μετά τις νίκες Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού και την γκέλα του ΟΦΗ – Δείτε φάσεις και γκολ
Η Super League θα επιστρέψει στη δράση στις 10 Οκτωβρίου και η 6η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και το «δυνατό» ματς, ΑΕΚ - ΟΦΗ
Ο Τετέι