Αθλητικά

Ετοιμάζεται για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση η Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου απέχει από την αγωνιστική δράση από το καλοκαίρι όταν και αποκλείστηκε απ'τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του ρατσιστικού σχολίου της στο Twitter, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψει.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, ο Περικλής Ιακωβάκης που είναι ο επικεφαλής της επιτροπής των αθλητών κάλεσε την Βούλα Παπαχρήστου να γυρίσει στους στίβους αφού ο ελληνικός αθλητισμός δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει τέτοιες αθλήτριες, όπως της είπε.

Η Βούλα Παπαχρήστου με νέο προπονητή, τον Δημήτρη Σιούντρη ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη δράση.

Κόβει τις παροχές της Παπαχρήστου ο ΣΕΓΑΣ

«Κλείστε την Παπαχρήστου σε ένα δωμάτιο με Αφρικανούς!»

Ντοπέ Ελληνίδα αθλήτρια

Το ρατσιστικό tweet έθεσε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων τη Βούλα Παπαχρήστου – Καταγγέλει αισχρό πολιτικό παιχνίδι η ΑΕΚ!

Δημόσια συγνώμη-απολογία της Βούλας Παπαχρήστου για το ρατσιστικό της σχόλιο στο twitter

Παπαχρήστου: Μου κόπηκαν τα πόδια μόλις έμαθα τον αποκλεισμό

Τα ξένα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου

Πομάσκι (Προπονητής Παπαχρήστου): Η Βούλα δεν ξέρει τι θα πει ρατσισμός!

ΕΟΕ προς αθλητές: Κλειστά τα στόματα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα