Αθλητικά

Euroleague: Επική ανάρτηση με Αταμάν μετά το Βαλένθια – Παναθηναϊκός

Πρωταγωνιστής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο 2-0 επί της Βαλένθια

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague κόντρα στη Βαλένθια και έγινε το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο Final 4, γεγονός που έφερε και μία… επική ανάρτηση για τον Εργκίν Αταμάν.

Κόντρα στον κορυφαίο προπονητή της σεζόν, ο Εργκίν Αταμάν προσέφερε τις δικές του “απαντήσεις” και οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε μία σπουδαία πρόκριση επί της Βαλένθια, γνωρίζοντας έτσι και την αποθέωση από την ίδια τη Euroleague.

Σε ανάρτησή της μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα, η Euroleague έδειξε τον Εργκίν Αταμάν μέσα σε μονοθέσιο της Formula 1 και έγραψε: “Η διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή”.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται πια μία νίκη μακριά από το 3-0 και την πρόκριση στο Final 4 της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα