Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Έχουμε κερδίσει σημαντικές ομάδες στην Τούμπα” (VIDEO)

“Έχουμε κερδίσει σημαντικές ομάδες στην Τούμπα” (VIDEO)

Ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο “PAOK TV” για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και τόνισε πως ο “δικέφαλος του Βορρά” πρέπει εκμεταλλευτεί την έδρα του, που είναι πολύ δυνατή στην Ευρώπη

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεωργιάδης είπε:

“Έχουμε μια δύσκολη περίοδο μετά τις γιορτές αλλά ένα τέτοιο ματς είναι σημαντικό. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρωτάθλημα και να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Και νομίζω πως θα το κάνουμε… Έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο, το αβαντάζ για εμάς είναι η έδρα ειδικά στην Ευρώπη. Έχουμε κερδίσει σημαντικές ομάδες στην έδρα μας και νομίζω θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι η πρόκριση”.

Για το παιχνίδι της Μπενφίκα: “Είναι μια δυνατή ομάδα οργανωμένη και καλή στις αντεπιθέσεις. Είναι σε καλή περίοδο αν και έχασε τον Μάτιτς. Δύσκολα δέχεται γκολ αλλά ίσως ήρθε η ώρα να κάνει ένα άσχημο παιχνίδι. Ας μη της επιτρέψουμε εμείς να κάνει το γνωστό της παιχνίδι που είναι επιθετικό”.

Για το αν έχει μειονεκτήματα η Μπενφίκα: “Όταν είσαι καλός στην επίθεση, δημιουργούνται κενά στην άμυνα. Εκεί πρέπει να βγεις σωστά σε αντεπίθεση. Ακόμη και σε οργανωμένη άμυνα και εκεί μπορούμε να βρούμε χώρους, αν είμαστε αυτοί που πρέπει”.

Για το ότι έπαιξε στην προηγούμενη “μάχη” με την Μπενφίκα: “Δεν ήταν από τα καλύτερα μου βράδια, αποβλήθηκα στο δεύτερο ημίχρονο. Εδώ ήταν ένα άσχημο παιχνίδι αλλά στην έδρα τους φτάσαμε το ματς στα πέναλτι και αποκλειστήκαμε”.

Διαβάστε ακόμα…

ΠΑΟΚ: Στο “μικροσκόπιο” του Στέφενς η Μπενφίκα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Προσοχή, κινδυνεύουμε!

Ο Σταρκ στο ΠΑΟΚ – Μπενφίκα

Χούσεν: Ποια κρίση στην Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε