Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Φαν’τ Σιπ: «Είμαστε απογοητευμένοι από την εμφάνιση της Εθνικής» (video)

Φαν’τ Σιπ: «Είμαστε απογοητευμένοι από την εμφάνιση της Εθνικής» (video)
ΦΩΤΟ Intime

Προβληματισμένος ήταν ο Τζον Φαν΄τ Σιπ με την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας και φυσικά με την ισοπαλία στον αγώνα με τη Γεωργία μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ, δήλωσε απογοητευμένος από την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στη Γεωργία και τόνισε πως η ισοπαλία ήταν δίκαιο αλλά όχι επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Παίξαμε εναντίον μίας καλής ομάδας, δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Είχαμε κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τον Τζόλη, τον Μπακασέτα και τον Φορτούνη, αλλά γενικά δυσκολευτήκαμε. Ξέραμε πως είναι επικίνδυνη η Γεωργία και μετά από ένα λεπτό δεχθήκαμε την ισοφάριση. Έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε αλλά και να κερδίσουμε. Συνολικά δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

Δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προσέθεσε: «δεν βρήκαμε τις λύσεις που συνήθως συζητάμε και βρίσκουμε στο γήπεδο. Υπάρχει απογοήτευση όχι για το αποτέλεσμα τόσο, όσο για την εμφάνιση μας. Δεν φτάσαμε στο επιθυμητό επίπεδο. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Η ισοπαλία ίσως να ήταν σήμερα το δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλαμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις