Αθλητικά

Φέγενορντ – ΑΕΚ 3-1: Προβλημάτισε στην άμυνα η Ένωση

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Φέγενορντ με 3-1 στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της επί ολλανδικού εδάφους. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς εμφάνισε αρκετά προβλήματα στην άμυνα, τα οποία καλείται να λύσει το επόμενο διάστημα.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τους Τσιντώτα, Μπακάκη, Μιτάι, Λάτσι, Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ. Στο ημίχρονο πέρασε ο Γκαρσία αντί του Σάκχοφ και στην πορεία οι Κοσίδης αντί Ανσαριφάρντ, Νταντσένκο αντί Μπακάκη, Σαμπανάτζοβιτς αντί Σιμάνσκι, Ραντόνια αντί Μιτάι, Ρουκουνάκης αντί Μάνταλου, και Χριστόπουλος αντί Γαλανόπουλου.

Η άμυνα της ΑΕΚ πήρε κάτω από τη βάση, επιτρέποντας στους Ολλανδούς να σκοράρουν τρία γκολ στο ημίχρονο, με τους Τσιντώτα, Νεντελτσεάρου και Μπακάκη να βρίσκονται σε πολύ κακή μέρα.

Η Ένωση προηγήθηκε, πάντως, με ωραίο γκολ του Τάνκοβιτς, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στη Φέγενορντ. Η ομάδα του Ρότερνταμ βρήκε τρία γκολ από το 29΄ως το 38′, με Λίνσεν(29΄), Μπάνις(32΄) Σινιστέρα(38΄), κάνοντας ό,τι θέλουν απέναντι στην κιτρινόμαυρη άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο, ωστόσο οι πολλές αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό των δύο ομάδων, με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα