Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 79-93: Δεύτερη φιλική νίκη για τους ερυθρόλευκους στη Κωνσταντινούπολη

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 79-93: Δεύτερη φιλική νίκη για τους ερυθρόλευκους στη Κωνσταντινούπολη
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός επικράτησε για δεύτερο σερί παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με 93-79 στη Κωνσταντινούπολη και έδειξε θετικά δείγματα ενόψει της απαιτητικής σεζόν που ακολουθεί.

Ο Ολυμπιακός  υπερκέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε για δεύτερο σερί φιλικό παιχνίδι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές ελέω και των απουσιών των διεθνών που βρίσκονται στο Eurobasket.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να μετατρέπουν το εις βάρος τους 24-22 της πρώτης περιόδου, σε 49-40 στο φινάλε του 20λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα «πάτησε γκάζι» και ξέφυγε μέχρι και 17 πόντους (72-55) στο 30΄ για να φτάσει στο άνετο 93-79.

Έξι παίκτες των Πειραιωτών ολοκλήρωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο σκόρερ τον Πίτερς (19 πόντους) και τον Γουόκαπ να φτάνει μία ανάσα από το τριπλ νταμπλ (16π., 7ρ. και 9 ασίστ). Οι υπόλοιποι «διψήφιοι» του Ολυμπιακού ήταν οι: ΜακΚίσικ (15π.), Μπολομπόι (13π.), Πάπας (12π.) και Κάναν (11π.)

Για την Φενέρ, στον πάγκο της οποίας βρέθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, Στέφανος Δέδας, οι Γουίλμπεκιν και Μπούκερ τελείωσαν το ματς με 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις