Αθλητικά

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ποια βόλτα; Προπόνηση λίγο πριν τον τελικό!

Ο Ολυμπιακός έκανε μία χαλαρή προπόνηση στο Σινάν Ερντέμ το πρώι της Κυριακής, αλλάζοντας το γούρι που είχε η ομάδα από από το 1997, όπου το πρωί του τελικού όλη η αποστολή χαλάρωνε με μία βόλτα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση οι παίκτες να κάνουν κάποια σουτάκια και στη συνέχεια να ξεκουραστούν στο ξενοδοχείο, προκειμένου να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον τελικό.

Το σίγουρο είναι, ότι εφόσον ο Ολυμπιακός κατακτήσει το τρόπαιο, οι παίκτες του θα κάνουν όσους βόλτες θέλουν…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα