Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Φήμες για Παναθηναϊκό και Ποτσέκο: Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ανοίγει τον δρόμο

Φήμες για Παναθηναϊκό και Ποτσέκο: Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ανοίγει τον δρόμο

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε επαφές με τον Ιταλό προπονητή, Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Η καρέκλα του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού “τρίζει” εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τα τελευταία ρεπορτάζ από Ιταλία να υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός “μιλάει” με την πλευρά του Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν αποτελεί εμπόδιο για συνεργασία με τους πράσινους.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζιάνι Πετρούτσι, κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια αυτά, αναφέροντας ότι «όλα είναι στο χέρι του Ποτσέκο και η απόφαση αφορά μόνο αυτόν. Δεν μπορώ να τον εμποδίσω».

«Όλα είναι στο χέρι του Ποτσέκο και η απόφαση αφορά μόνο αυτόν. Δεν μπορώ να τον εμποδίσω, στο όνομα του συμβολαίου που έχουμε και της σχέσης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας. Ο μόνος όρος είναι ότι δεν μιλάμε για μεταγραφές όταν έχει αγωνιστική δράση η εθνική ομάδα», δήλωσε στη La Stampa ο Τζιάνι Πετρούτσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις