Η Φιορεντίνα φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με τη «Corriere dello Sport», η Φιορεντίνα θα επιστρέψει στη διεκδίκηση του Φώτη Ιωαννίδη, αφού έχει δρομολογήσει την πώληση του Αργεντινού επιθετικού Λούκας Μπελτράν.]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Φλαμένγκο έχει καταθέσει πρόταση 12+3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μπελτράν και η πρώτη επιλογή της Φιορεντίνα για τη θέση του είναι ο Φώτης Ιωαννίδης.
Στη Φλωρεντία θεωρούν πως θα μπορέσουν να πάρουν τον Έλληνα επιθετικό με ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, παρότι οι πράσινοι ζητούσαν 30 εκατομμύρια ευρώ μέχρι πριν λίγο καιρό.
Να σημειωθεί ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα χάσει τα παιχνίδια με τη Σαχτάρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League λόγω τραυματισμού.