Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-1: Πρόκριση για την ομάδα του Κλοπ στον τελικό του League Cup Αγγλίας

Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-1: Πρόκριση για την ομάδα του Κλοπ στον τελικό του League Cup Αγγλίας
ΑΠΕ

Για 14η φορά, η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί στον τελικό του League Cup Αγγλίας. Οι παίκτες του Κλοπ έφεραν 1-1 στην έδρα της Φούλαμ και πήραν την πρόκριση, μετά το 2-1 στο ματς του “Άνφιλντ”. Αντίπαλός των “ρεντς” στον τελικό, η Τσέλσι.

Έστω και με άγχος, η Λίβερπουλ κατάφερε να υπερασπιστεί στην έδρα της Φούλαμ τη νίκη (2-1) που είχε πάρει στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο “Άνφιλντ”, έφερε 1-1 στο “Κρέιεν Κότετζ” και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας που θα γίνει στο “Γουλέμπλεϊ”.

Κόντρα στην Τσέλσι, στις 25 Φεβρουαρίου, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα έχει ευκαιρία να φτάσει τις 10 κατακτήσεις στο Carabao Cup.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 11′, με γκολ του Λουίς Ντίαζ. Στην επανάληψη έπειτα από άστοχη έξοδος του Κέλεχερ, ο Περέιρα με κενή εστία έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης στην κόντρα ο Έλιοτ μόνος του με τον Λένο, δεν πλάσαρε σωστά.

Στο 77’ και ενώ η ομάδα του Κλοπ είχε τον έλεγχο, δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ντιόπ. Τα τελευταία τελευταία του αγώνα είχαν μεγάλη ένταση, με την Φούλαμ να πιέζει για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και την Λίβερτπουλ να αντέχει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις