Αθλητικά

Φοβερή Γεωργία Δεσπολάρη και χάλκινο μετάλλιο στα 800 μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23

Η Γεωργία Δεσπολάρη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μ. με 2.04.14 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσπο της Φινλανδίας και το έκανε με το πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Η Γεωργία Δεσπολάρη από τα πρώτα μέτρα της κούρσας έδειξε πως μπήκε για να διεκδικήσει ακόμη και το χρυσό μετάλλιο. Μετά τα πρώτα 200 μ. ηγήθηκε της κούρσας, αλλά ακόμη κι όταν άρχισε να χάνει έδαφος στα 500 μ. δεν έχασε ούτε την ψυχραιμία, ούτε την αυτοπεποίθηση της.

Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου 200 μ. πριν το φινάλε κι ενώ ήταν στην έκτη θέση άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και τελικά στην τελική ευθεία προσπέρασε τις αντιπάλους της και τερμάτισε πανηγυρικά στην τρίτη θέση.

Το σημερινό ήταν το πρώτο μετάλλιο της χώρας στην ιστορία του αγωνίσματος και το πρώτο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η 20χρονη έχει καταφέρει τους τελευταίους μήνες να δείξει πως εκτός από ταλέντο έχει ψυχικά αποθέματα που της επιτρέπουν να στέκεται με αξιώσεις σε μεγάλες διοργάνωσες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS