Αθλητικά

Φοβερός ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης «διέλυσε» τη Ζαλγκίρις Κάουνας με τη Λιετκαμπέλις

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης συνεχίζει την εξαιρετική σεζόν του στη Λιθουανία και ήταν από τους πρωταγωνιστές της Λιετκαμπέλις και στο μεγάλο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Έλληνας γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους (5/9 σουτ), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος, οδηγώντας την ομάδα του σε μία εντυπωσιακή νίκη με σκορ 85-67.

Πρώτος σκόρερ για την Λιετκαμπέλις πάντως, ήταν ο Γκεντιμίνας Όρελικ με 16 πόντους, ενώ για τους ηττημένους, ο Τζέφρι Λοβέρν με 14 πόντους ηγήθηκε στην επίθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS