Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φούλαμ: Ο Μάγκατ ρίχνει στη “μάχη” τον Μήτρογλου!

Φούλαμ: Ο Μάγκατ ρίχνει στη “μάχη” τον Μήτρογλου!

Το ερχόμενο Σάββατο η Φούλαμ δίνει ένα πολύ κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και ο Φέλιξ Μάγκατ αναμένεται να… ξεκινήσει τον Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση των “κότατζερς”

Η Φούλαμ έδωσε χρόνο στον Κώστα Μήτρογλου, ώστε να επανέλθει από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο γόνατο, να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο κι έτσι ώστε να ενισχύσει την ομάδα.

Ο Μήτρογλου αγωνίστηκε σε δυο παιχνίδια με την U-21 της Φούλαμ. Στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα πέτυχε δύο γκολ, ενώ στο δεύτερο του παιχνίδι -κόντρα στη Λέστερ– αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, μπροστά στα μάτια του νέου του προπονητή, Φέλιξ Μάγκατ.

ΦΩΤΟ fulhamfc.com Ο Μήτρογλου στο ματ της U-21 της Φούλαμ με την Λέστερ

Βρετανικά Μέσα μεταδίδουν πως ο Μάγκατ -στον πρώτο του αγώνα στον πάγκο της Φούλαμ- σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα των “κότατζερς” και αφού είδε πως ο Μήτρογλου βρίσκεται πλέον σε καλό επίπεδο, προτίθεται να τον ξεκινήσει κόντρα στον εκτός έδρας αγώνα με την Γουέστ Μπρομ στις 22 Φεβρουαρίου.

Να θυμίσουμε πως η Φούλαμ “καίγεται” για βαθμούς καθώς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ με 20.

Διαβάστε ακόμα…

Έμεινε χωρίς γκολ ο Μήτρογλου

Φούλαμ: Τα πρώτα γκολ του Μήτρογλου (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε