Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιακουμάκης: «Μπορεί να μην είμαι στη Φένλο την επόμενη αγωνιστική»

Γιακουμάκης: «Μπορεί να μην είμαι στη Φένλο την επόμενη αγωνιστική»
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει πράγματα και θαύματα στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φένλο, αλλά ακόμη η παραμονή του στην ομάδα δεν είναι βέβαιη, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο διεθνής Έλληνας στράικερ.

Μετά και το καρέ του κόντρα στη Φίτεσε, ο Γιακουμάκης είναι πρώτος σκόρερ της Eredivisie και μεταξύ των κορυφαίων της Ευρώπης, γεγονός που τον έχει συμπεριλάβει σε πολλά μετεγγραφικά σενάρια. Ακόμη πάντως δεν υπάρχει κάτι επίσημο, σύμφωνα με όσα είπε στα ολλανδικά ΜΜΕ.

Οι δηλώσεις του Γιακουμάκη

«Είναι πραγματικά όμορφο, προσπαθώ να το απολαύσω. Με βοηθάει πολύ (σ.σ. ο προπονητής των επιθετικών της Φένλο, Φρανκ Ντεμούζ) με τις λεπτομέρειες που μπορώ να βελτιώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του, γιατί χάρη στον Φρανκ μπόρεσα να σκοράρω πολλά γκολ. Πρέπει όμως να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου».

Ο Γιακουμάκης «τρελαίνει» τους Ολλανδούς, τέσσερα γκολ στη Φίτεσε (video)

Για το ενδεχόμενο μετεγγραφής του: «Στέκομαι ακόμα εδώ. Μένουν ακόμη λίγες μέρες», ανέφερε στη De Telegraaf. «Δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φορούσα τη φανέλα  της Φένλο σε αυτόν τον αγώνα και είμαι περήφανος γι αυτό. Αλλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα ισχύει για το επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Δεν είναι μόνο η δική μου απόφαση, αλλά είναι απόφαση και του συλλόγου. Εάν γίνει μια πολύ μεγάλη προσφορά, πρέπει να το συζητήσουμε. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.

Δεν είμαι απασχολημένος με το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες. Ο μάνατζερ μου μπορεί να το κάνει αυτό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τόσο συγκεκριμένο θα πρέπει να το σκεφτώ. Είναι, επίσης, μια δύσκολη στιγμή φυσικά λόγω του κορονοϊού, που επηρεάζει τις επιλογές που πρέπει να κάνουν οι σύλλογοι»,

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις